Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

Messenger, Analytika a Zuckerberg s knírem – tak vypadal začátek #F8

Přesně v 18:30 našeho času začala v San Franciscu „Facebook Developer Conference F8“ slibující mnoho nového. Ještě před jejím startem se v médiích začaly objevovat první zprávičky o tom, že v Messengeru nezůstane asi kámen na kameni.

To nám hned v úvodní keynote potvrdil, kdo jiný než, Mark Zuckerberg, když nám ukázal kam Messenger směřuje. Kromě toho publiku šéf „efka v modrém poli“ řekl, že Facebook není jen jedna aplikace, ale celá rodina nástrojů pro sdílení zážitků a emocí. Mimo jiné byla představena i řada nástrojů pro developery. Už se nemůžeme dočkat až skrze Facebook budeme ovládat třeba ledničku.

Dost už však bylo písmenek. Přímo na místě jsou triaďáci Adam Špina a Juraj Horný, kteří začátek #F8 shrnují v krátkém videu.

Adam a Juraj na #F8 část 1.Úvodní keynote na #F8 byla nabušená novinkami. Co si pro nás dámy a pánové z Facebooku připravili?Realtime zpravodajství sledujte na Twitter profilech našich stratégů: @SpinAdam a @Juraj_Horny

Posted by Triad Advertising on Wednesday, March 25, 2015

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.