Připraven na novou výzvu? Pojď k nám
Triad Mannequin Challenge

Československý Mannequin Challenge je tady

Internet je úžasné médium, které pravidelně žije určitými trendy, výstřelky a virálním obsahem. Některé jsou úspěšnější a podaří se jim zasáhnout velkou část internetové populace, druhé jsou zase menší, ale o to více oblíbenější.

Pamatujete třeba ještě na Ice Bucket Challege? Nebo co takový Harlem Shake? Určitě jste zaznamenali a živě si vzpomenete na tu potrhlou hudbu, divný tanec nebo kbelík plný ledu a studené vody, kterým se lidé oblévali.

Co je Mannequin Challenge?

Aktuálně žije online prostředí krátkými videi, které zachycují co nejvíce lidí v nehybných, zkamenělých pozicích – jako manekýny za výlohou. A celá tato legrace se jmenuje Mannequin Challenge.

Pod hashtagem #MannequinChallenge najdete na sociálních sítích velkou spoustu videí, kterých každý den přibývá. Třeba známé osobnosti jako Hillary Clinton s Bon Jovi, LeBron James s Michelle Obama, Christiano Ronaldo, Paul McCartney, Beyoncé a Kelly Rowland, hráči Borussie Dortmund a další.

We use our bodies to make our own #MannequinChallenge ? THANK YOU for voting #PieceOfMe for @TheBestOfLV!!!

A video posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Mannequin challenge

A video posted by @adele on

Československé Mannequin Challenge

Také v našich českých a slovenských luzích a hájích vznikají Mannequin Challenge. Třeba naši kolegové z Bratislavy připravili super video! Postupně se přidávají i další značky jako Škoda Auto, Reflex, zástupci Světového dne diabetu, hokejisté Slavie nebo Evropa 2.

#MannequinChallenge v podání slávistického A-týmu. #hcslavia #hockey #MameSesivaneSrdce

A video posted by HC Slavia Praha (@hcslavia) on

#mannequinchallenge

A video posted by MATUS KRNCOK® (@matuskrncok) on

Proč to lidi dělají a můžu taky?

Narozdíl od Ice Bucket Challenge tady není žádné charitativní pozadí. Celé je to čistě a jenom zábava a švanda. A pokud i vy chcete natočit takové video, neváhejte a zkuste to! Zaručuju vám, že se u toho pořádně zabavíte. Další podrobnosti, jak na to, najdete třeba na Wikipedii.

Hoďte nám do komentářů i vaše #MannequinChallenge pokusy, ať je těch československých videí co nejvíce! Díky 🙂

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.