Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

Ukaž s GRANKem, jak moc máš rád svoji maminku

Nejprodávanější značka instantního kakaa v České republice, GRANKO, odstartovalo svůj instagramový účet pro ČR a SR. K první aktivaci fanoušků dochází právě teď s blížícím se Dnem matek a kampaní #TakMoc.

Kompletní pravidla: granko.eu/denmatek

Fotka zveřejněná uživatelem GRANKO (@grankoczsk),


„Celý rok s láskou maminky připravují GRANKO svým dětem. Proto jsme si pro naši první instagramovou akci vybrali právě Den matek. Stačí, když se vyfotíte s rozpaženýma rukama, ukážete jak moc svoji maminku máte rádi a přidáte hashtag #TakMoc. My se pak postaráme, aby obrázek i s přáním mamince došel do schránky,“ řekla Lucie Saláková, brand manažerka značky GRANKO.

GRANKOInstagram3

„Instagram jako komunikační kanál začíná využívat stále více firem. Pro značky, které se snaží vzbudit zájem u mladších ročníků, je Instagram ideální platforma. I to byl jeden z důvodů, proč jsme pro GRANKO připravili kampaň právě tady,” řekla Eva Pavlová, social media & strategy expert ve společnosti TRIAD Advertising, která stojí za kampaní a od ledna zajišťuje celou digitální komunikací značky GRANKO.

GRANKOInstagram4

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.