Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

Co jsou Facebook aplikace

Aplikace na Facebooku (FB) jsou webaplikace, které využívají rozhraní Facebooku (Facebook API) na to, aby doplnily funkce Facebooku anebo poskytly uživatelům ať už užitečný nebo zábavný obsah.

Kromě toho z marketingového pohledu představují výborný způsob, kterým můžou brandované Facebook stránky komunikovat se svými likéry nebo získat nové.

Facebook aplikace jsou vytvářeny stejnými technologiemi jako webstránky.

FB aplikace tedy v podstatě fungují jako nástroj na zvyšování všeobecného povědomí o značce na Facebooku a zároveň zvyšování loajality fanoušků. FB aplikace jsou zároveň jediný způsob, jak může brandovaný profil vytvářet podle pravidel FB soutěže pro své fanoušky.

Úspěšnost aplikace se měří prostřednictvím statistik v aplikaci ve Facebook Insightech. V nich vidí administrátor FB stránky, jakým způsobem pracují uživatelé na FB s aplikací, zároveň vidí zpětnou vazbu, traffic, alel například i demografii uživatelů, či počet žádostí o povolení aplikace.

Mezi úspěšné příklady FB aplikací, které jsme v TRIADu dělali, patří například Generátor výhovoriek, Darček na prvý pohľad nebo Dovolenkové odpočítavanie o kterých si  můžete počíst i na blogu v sekci naše práce.

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.