Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

Co je to slideshare?

Jde o platformu na sdílení prezentací. Své soubory můžete nahrát buď s veřejným, nebo privátním přístupem. Platforma podporuje formáty PowerPoint, PDF, Keyonte a OpenOffice. Služba funguje od roku 2006 a je něčím, jako YouTube prezentací.

Původně byla zamýšlená jako interní nástroj pro podniky, aby se takto jednoduše sdíleli info mezi zaměstnanci. Poté se však stal Slideshare prostorem pro prezentace, které může nahrát každý a často mají výrazně zábavnou funkci. Uživatelé můžou hodnotit, komentovat a sdílet obsah stránek. Dnes je jich registrovaných 16 milionů.

Jednotlivé snímky prezentace si po nahrání možno prohlížet přímo na stránce, ale dají se umístit i na jiné weby. Samotný Slideshare měsíčně navštíví okolo 58 milionů lidí.

Mezi největší konkurenty Slidesharu patří Scribd.com, Issu a Docstoc. Mezi uživateli můžete najít Biely Dom, NASA, HPčko nebo IBM.

Od února 2011 je dostupná funkce Zipcasts. Je to konferenční systém, díky kterému můžete během prezentování vysílat audio/video komentář. Chat zároveň umožňuje interakci mezi uživateli v reálném čase. Vy, jako člověk, který si prezentaci prohlédne, si můžete prezentací scrollovat tam a zpět. Nezávisle na tom, v jaké části se prezentující nachází.

Slideshare od května 2012 patří pod LinkedIn, který za ně zaplatil téměř 120 milionů dolarů.

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.