Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

Co je to LinkedIn?

LinkedIn je sociální síť určená profesionálům. Je to místo, kde jste ve spojení s lidmi, kteří dělají něco podobného, jako vy. Vaše virtuální CV.

Jak můžete LinkedIn využít

1. Místo pro vaše CV

V dnešní době už není váš život přístupný na A4 všem. Právě online životopis, kdykoli dostupný komukoli, kdo má o vás zájem, je to, co se momentálně dostává více do popředí.

2. Hledáte práci nebo někoho, kdo ji udělá?

LinkedIn je skvělý, pokud potřebujete zaměstnání nebo zaměstnance. Vyhledávání je tu možné na základě několika velmi specifických kritérií. Společnosti můžou také zveřejnit seznam pracovních nabídek.

3. Followovat se vyplatí

Sledujte firmy, které váš zajímají, abyste vždy věděli o nových nabídkách a spolupracích.

4. Získávejte kontakty

Platforma se stále rostoucím počtem uživatelů vám může poskytnou stále nové možnosti, jak najít lidi, kteří vám můžou pomoci s prací. Anebo vy jim.

Zařaďte se

Na LinkedIn najdete více než milion skupin, tvz. „groups“. Každá z nich má vlastní diskuzi, sekci s novinkami a pracovními nabídkami. Sekce odpovědí je dostatečně rozsáhlá, abyste tu našli většinu toho, na co jste se chtěli zeptat. Nebo můžete nějakou otázku zodpovědět a tak se zapojit.

LinkedIn je výborný způsob, jak zůstat v centru dění, vědět, na čem kdo pracuje a ukázat, na čem pracujete vy.

Kromě toho, na LinkedIn existuje i více typů placené reklamy, ale o tom jindy.

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.