Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

Co je projection mapping

Projection mapping je způsob projekce, při které se na statické objekty (budovy, auta, cokoliv) promítá 3D obraz. Následně se může zdát, že díky promítání takový objekt ožívá (nebo se s ním děje něco nepředstavitelného). Díky 3D projekci tedy vidíme například budovu, okolo které chodíme každý den, v situaci, ve které bychom ji nikdy neviděli, ať už se kroutí, přistávají na ni mimozemšťani, vylévá se voda z oken nebo něco podobného.

Pokud je projection mapping editovaný správně a pokud je dobře promyšlený i po zvukové stránce (hudba, zvukové efekty, ruchy…), může se pro účastníky promítání stát dokonce i nezapomenutelným zážitkem. Největší zážitek z projection mappingu mají právě jeho přímí diváci. Pokud se na takové video podíváte na internetu, může to být sice pěkné, ale tak trochu to ztrácí na hodnotě.

Projection mapping jsme realizovali i my v TRIADu, když jsme na naši All Fans Party promítali na budovu agentury multiplayer hru – Thanks to all fans, která se ovládala smartphony.

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.