Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

Přivítejte naše nové posily do social media týmu

Social media tým pražského TRIADu je zase o něco větší a krásnější. A to díky dvěma posilám Jekatěrině Tkačenko a Karolíně Trávníčkové, které se zapojily do týmů starající se o mezinárodní komunikaci Velkopopovického Kozla a regionální komunikaci značky Frisco. Seznamte se…

IMG_8358_2

(zleva: Karolína Trávníčková, Jekatěrina Tkačenko)

Jekatěrina Tkačenko do TRIADu přichází ze společnosti Studenta Media, kde pečovala o chod redakce, správu sociálních sítí a public relations. Nyní se stará především o značku Frisco z portfolia společnosti Plzeňský Prazdroj.

Co dělám, když zrovna nedělám:

„Právě dokončuji bakalářské studium žurnalistiky na FSV UK. Když se zrovna nenakrucuji před kamerou ve fakultním televizním studiu, věnuji se třeba italštině nebo fitness. To mě poslední dobou pohltilo natolik, že jsem v létě vyjela cvičit jako instruktorka na Krétu,“ řekla o sobě Jekatěrina.

Karolína Trávníčková do ulice Donská 9 dorazila z nevládní instituce Think-tank Evropské hodnoty, kde působila na pozici eventové manažerky. V TRIADu se stará o mezinárodní komunikaci a správu kampaní značky Velkopopovický Kozel (celkem 8 zemí).

Co dělám, když zrovna nedělám:

„I v social media je potřeba mít někdy ostré lokty, jak na to trénuji při Roller Derby, kde jsem členka týmu Hard Breaking Dolls. Když tomu čas dovolí, snažím se držet při životě svůj ciderellaz blog,“ prozradila o sobě Karolína.

Tím hledání nových posil do TRIADu nekončí. Sleduj naši nabídku a přijď na kávu, čaj, pivo nebo jen tak.

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.