Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

Jsem TRIAD pozitivní

Jedu si tak šalinou a říkám si, kde si asi budu stážovat. Hned jsem měla jasno. Najednou se ocitnu v Praze a prožiji svůj nejrychlejší měsíc ever. To je tak, když se dostanete do TRIADu a ztratíte pojem o čase. Celý měsíc byl nadupaný zajímavým programem a každý den byl jiný. Co přesně si ze své stáže odnáším a co pro mě znamená být TRIAD pozitivní se dozvíte v tomto článku ?

Očekávání aneb jaký si to uděláš, takový to máš

Stáž je boží v tom, že je na vás každý hodný a má pochopení. Nebo jsem to jen tak vychytala? Každopádně je jen na vás, co se chcete naučit a jak svůj čas v agentuře pojmete. Já jsem šla do Triadu s tím, že jsem si chtěla vyzkoušet od všeho trochu a tak nějak zjistit jakým směrem se v reklamě dát. Nakonec moje náplň práce předčila očekávání a i za jeden měsíc jsem si toho zkusila opravdu hooodně.

Facebooky, grafiky a bruslení

Hned v prvním týdnu jsem dostala kromě vlastního notebooku i grafický tablet. S tabletem na stole jsem si najednou připadala jako zaběhlý arťák. Vlastně jsem se jen prvních několik hodin učila, jak to vůbec funguje, ale ten pocit… Kromě toho jsem byla i na pár dní socíkem. Pod vedením zkušených triadích socialistek jsem měla možnost pomáhat s facebookovými kampaněmi. Další položka na seznamu, co si chci zkusit – checked. Obecně jsem se vždy snažila přichomýtnout se k tomu, co se kde šustlo. Třeba k procesu vytváření kreativních konceptů pro značky jako je např. Kingswood nebo k focení pro Jihlavanku.

Ten dělá to a ten zas tohle…

Co se mi na Triadu mimo jiné líbilo, byly procesy. Byly nastavené tak, aby byly opravdu efektivní a každý věděl, na čem ten z vedlejšího týmu pracuje. Na to skvěle sloužily pondělní porady (občas spojené se společnou snídaní) nebo ranní a odpolední tabule, kdy se rozdaly úkoly. I když měl každý své práce dost, nikomu nedělalo problém mi poradit či trochu nasměrovat. Hlavně ze začátku, když jsem se ztrácela poměrně často.

Kromě těch příjemných pracovních ,,povinností“ přišly ještě ty příjemnější. Nechci do toho příliš zabrušovat, ale s TRIADem se bruslí fakt dobře! Jako další přišla střílečka s Nerfkami nebo poznávání místních gastro podniků na obědová meníčka. Nojo, byla to dřina.

Dokonalý dort z pátečního Inspirational Lunche. Jak to v Triadu bývá, hned se po něm zaprášilo. Ale fotku jsem ještě stihla!

Triad pozitivní

A co to teda pro mě znamená být TRIAD pozitivní? To, že nevnímám čas při práci. To, že kolem sebe mám lidi, kteří si ujíždí na stejné vlně (jsou tak trošku blázni, když třeba udělají na schodech hrobeček rozkydlému tvarohu). To, že se můžu každý den naučit plno nových věcí. Nebo to, že se cítím prostě hrozně fajn a začala jsem mít ráda zelenou. Zkuste TRIAD někdy navštívit a možná odejdete taky nakažení. A přesně jak řekl Jaro Zacko: ,,Agentúra sú ľudia”

That’s all Folks!

Jedno velké DĚKUJI patří celému Triadu, za možnost u vás stážovat, naučit se plno nových věcí a za vaši trpělivost! Doufám, že jsem i já byla přínosem. A co teď, když mi stáž skončila? O tom zas někdy příště ?

Všem, co stáž v agentuře ještě nezkusili, tak šup šup! Je to jedinečná příležitost zjistit, jestli by vás taková práce naplňovala a bavila.

 

 

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.