Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

Chatování s kolegy přes FB už nebude na tajňačku

Klávesovou zkratku ALT+TAB už klidně můžete v souvislosti se schováváním Facebooku před šéfem zapomenout. Proč? Facebook má totiž další aplikaci. Work Chat je přesně to, co říká název, tedy něco jako Messenger pro komunikaci s kolegy. Pracovní chat je první vlaštovka projektu Business networking platform, kterou Facebook spustí počátkem roku.

Snapchat zachytí stejný okamžik telefony různých lidí

Snapchat tento týden představil novou funkci, tzv. Video Explorer. Jedná se o rozšíření důležitých momentů, které uživatelé sdílí. Nová funkce tematicky seřadí stejné okamžiky a umožní prohlížení důležitých momentů z různé perspektivy. Například k vašemu videu gólu z fotbalového stadionu Snapchat editor přiřadí videa stejného gólu, ale z pohledu ostatních fanoušků, kteří se na zápas dívali. Snapchat si od nové změny slibuje více sdílení svých Live Stories a zvýšení engagementu uživatelů.

Iconosquare už nebude zadarmo

A nakonec špatná zpráva pro všechny, kteří používají analytické nástroje Iconosquare – od 1. prosince budou analýzy Instagramu dostupné pouze pro předplatitele. Iconosquare nabízí dva předplatitelské programy – Plus a Elite.

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.