Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

Přidejte si účet na Instagramu

Instagram přidal nejžádanější funkci

Tento týden Instagram konečně spustil možnost správcovství více účtů.  Manažerům firemních či brandových účtů tak odpadne otravné odhlašování a zpětné přihlašování v aplikaci. Nově můžou pohodlně přecházet mezi, zatím až pěti, účty.

Pro přidání dalšího účtu je třeba jít do nastavení účtu, kde by po novu měla být nová možnost „Add Account“.

Nejžádanější a nejočekávanější funkce byla po zdlouhavých testech spuštěna pro iOS i Android. Najdete  ji ve verzi 7.15.

Další novinky na sítích:

Produkty dvou technologických gigantů překročily významné milníky. Aplikace Whatsapp a Gmail poprvé zaznamenaly miliardu aktivních uživatelů, kteří je každý měsíc používají.

Facebook opět výrazně mění algoritmus. Na základě kvalitativního průzkumu, který byl založen na zkoumání procesu vytváření preferencí uživatelů, by mělo dojít ke změně, která posune obsah, který je pro daného uživatele relevantní nebo s ním bude pravděpodobně interagovat, ve feedu nahoru.

Nebaví vás dohledávat dlouhé konverzace na Twitteru? Ve webové verzi se nyní po kliknutí na tweet otevře nové okno, kde můžete sledovat celé vlákno reakcí. Neobratně zvolené řešení se ale podle reakcí uživatelů příliš nepovedlo. Twitter tak pokračuje v sérii přešlapů, které ne a ne skončit.

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.