Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

Nový spot pro Kozla jsme vymodelovali ručně bez 3D efektů

Poctivá řemeslná práce se v dnešní době cení zlatem. Není těžké narazit na truhláře, co vám spíchne „supr“ podlahu, nechá si vyplatit tučný kapitál a vy pak zbytek života chodíte nakřivo. Stále však existují i takoví řemeslníci, kteří se o vaši podlahu postarají jako o vlastní. A samozřejmě nejen o podlahu. Právě takové pracanty s Kozlem hledáme už třetí rok.

Video pěkně ručně, postaru

V době, kdy se 3D používá už pomalu i v rádiu, jsme se rozhodli vrátit ke kořenům. Kdepak, analogy jsme nechali u babičky v kredenci, ale abychom všem poctivým řemeslníkům dali najevo, že si jejich práce opravdu vážíme, celý spot jsme vytvořili tradiční ruční animací bez použití 3D. Všechno pěkně frame po framu. Většina věcí je tak vyrobena ze dřeva a z papíru.

Natočeno podle skutečné události

Žádné škrobené úsměvy, žádné senzacechtivé historky o cestě „zo stoky hore“. Všechno, co jsme natáčeli, se opravdu stalo. Jeden příběh se odehrál tady v Česku a druhý hned za hranicemi na Slovensku. Model české kapličky je postaven podle své předlohy v Křekově a loutka truhláře jako by mu z oka vypadla.

Hložecká kaple

 

Truhlář Roman Vaculčík

Příběh, který vás zahřeje u srdce

Poctivého řemeslníka s dobrým srdcem jsme nemohli potěšit jinak než právě poctivou řemeslnou prací. A také zaslouženou odměnou, protože právě to je dlouhodobá komunikační platforma značky Velkopopovický Kozel.

Lidé na kozlích sociálních sítích měli jen slova chvály a dávali nám patřičně najevo svou radost. Kozel tak dokázal, že o poctivém řemeslu jen nemluví, ale sám dokáže vzít za pořádnou práci. Truhlář Roman měl takovou radost, že lidem osobně poděkoval na Facebooku. Zároveň by si rád doma vystavil model kapličky na památku. Ten mu i s postavičkou samozřejmě pošleme a jsme rádi, že na tomhle světě ještě žijí slušní lidé. A že je můžeme díky Kozlovi odměnit.

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.