Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

Bombastický týden na sítích. Udělejte si checklist novinek.

Tento týden si snad všichni důležití hráči na poli social media dali soutěž ve vypouštění důležitých PR zpráv. Schválně, neutekla vám nějaká důležitá novinka? Udělejte si v tom s námi pořádek.

 

  1. Reakce na Facebooku. Tak jo, tohle je trochu dávačka. Kdo nezachytil paletu nových reakci na posty na Facebooku, žije asi na jiné planetě. Nás baví hlavně vtipné reakce na reakce.
  2. Facebook otevře Instant Articles. Od dubna bude každý moci publikovat ve formátu Instant Articles. Na sítích přitom koluje takový vtípek: Víte, jaký je rozdíl mezi Notes a Instant Articles na Facebooku? Reklama.
  3. Canvas na Facebooku. Přečtěte si první české zkušenosti a přemýšlejte, co s tím ve vaší kampani.
  4. Do čtveřice Facebook, tedy nové metriky pro videa, které již brzy najdete ve svých Insightech. Facebook bude změny v následujících týdnech spouštět postupně.
  5. Instagram počítá zhlédnutí videí.
  6. Foursquare slibuje analytiku návštěvnosti míst, která pochází z digitálních reklam. Tedy ne jen těch na Foursquare. Po dlouhé době sladkého spánku této sítě je to docela fajn zpráva.
  7. Snapchat bude zkoušet nový model přímých prodejů v sekci Discover. Prodej se zatím plánuje v rámci kanálu Sweet, který shopaholicům již teď servíruje kampaň „Zamiluj si něco nového každý den.“

Neminula vás žádná důležitá zpráva nebo jsme naopak na něco zásadního zapomněli my? Dejte nám vědět a my se třeba polepšíme.

 

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.