Připraven na novou výzvu? Pojď k nám

11 důvodů, proč je mega dělat socialistu v reklamce

Jako socialista se můžete smát. A ještě k tomu smajlíkama. Samozřejmě to myslíme trochu v nadsázce, ale fakt jenom trochu. Čtěte, proč jsou socialisti vysmátí jak lečo.

Zábavička
Při běžné kancelářské práci se s Facebookem musíte zašívat na záchodě, kdežto jako socialista ho máte v náplni práce. Práce, za niž berete plat. Velmi slušný plat.

Fanoušci
Když už jsme u toho, děláte stránky pod logem velkých značek, pro statisíce fanoušků a followerů. Těch lajků, hvězdiček a srdíček. Těch šérů a retweetů! Chápete? Orgasmus.

Střívka
Vidíte dovnitř toho všeho. Co Zuckerberg a spol. vědí na své uživatele, jak s nimi pracují. Jak uživatelé přemýšlejí, jak se chovají. Najednou můžete číst myšlenky své babičce i řidiči taxíku. Dost možná i svojí holce.

Penízky
Cizí penízky. Na kampaně dostanete od klientů tolik financí, že cena vašeho Macbooku je proti tomu pidilegranda. A ty peníze rozfrcáte vy. I když to musí být účelně, jinak byste zakrátko neměli ani ten Macbook.

Kolegáčci
Jako specialista přes social media můžete mluvit do práce textařům, grafikům i kreativním ředitelům. Co víc, ještě vám poděkují. A kolikrát vás nechají vymyslet to za ně. A pak vám zase poděkují. Jste king!

Teploučko
Nic se nevyrovná práci za počítačem. Za přepážkou na vás řvou, že spěchají, ve fastfoodu si uženete smažené vlasy a o těžké manuální práci ani nemluvě. Ale v kanclu, tam maximálně přiberete pár kilo.

Kafíčko
Pijte ji třeba po litrech, kávu máte zdarma. A minerálku. A když je šéf frajer, tak taky ovoce a sem tam nějaký ten alkohol. Je to jako byste chodili do kavárny, jen vám nepřinesou účet a vždycky máte kam si sednout.

Akcičky
Krom společných piv s kolegy, od nichž se dozvíte stokrát víc než z učebnic, máte volné vstupy na festivaly, konference a školení, za něž byste jinak dali balík. Kdo z vašich blízkých se tam checkne, ha? A kdo z nich ví to, co vy? Ha? Cha.

Vizitky
Konečně máte pracovní pozici, jejíž název musíte vysvětlovat mámě a dost možná i spolužákům z gymplu. Kolikrát i marně, což je dobře. Protože oč méně to pobírají, o to více uznale kývou hlavou.

Uznáníčko
Děláte v oboru, který je trendy. Nezaručujeme, že na to sbalíte holku na baru, ale určitě získáte uznání jinde. V hipsterské komunitě i u starých pák, nad nimiž se pomalu stahují mračna. A kdyby ne, tak určitě jenom závidí.

Sívíčko
Jste spoluatorem velkých a úspěšných kampaní. Nejenže se tím můžete chlubit u piva, ale hlavně je to super do CV. Tedy v případě, že CV ještě kdy použijete, protože tahle práce chytne a lidi si jí váží. Takže čím déle zůstanete, tím lépe pro obě strany.

Jestli nesouhlasíte, nejspíše nepracujete v té pravé agentuře.
Tady v TRIADu tyhle výhody platí a hlavně jich je ještě mnohem víc.
Přihlaste se a my vám o nich rádi povíme. Jako na potvoru teď totiž hledáme jednoho zkušeného socialistu do Prahy!

OZVĚTE SE NÁM TUDY

Šikovní lidi patří do TRIADu

Momentálně nikoho nehledáme, ale kdo ví. Pokud si myslíš, že do TRIADu patříš, napiš nám a kdo ví, třeba se něco objeví.